Меню
Остання редакція: 08 жовтня 2019

Зустріч студентів-першокурсників з фахівцем у галузі туризму

  8 жовтня 2019 р. у читальному залі наукової бібліотеки Уманського національного університету садівництва відбулась зустріч студентів-першокурсників факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС з фахівцем відділення інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму Уманського міського центру соціальних послуг управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Ольгою Діденко.

  Під час зустрічі Ольга Володимирівна розповіла студентам про версії походження назви м. Умань, про окремі сторінки історії міста та перлини Умані – Софіївського парку, а також про цікаві історико-культурні та інші туристичні об’єкти як Умані, так і Уманського та Жашківського районів Черкаської області.

  Пані Ольга звернула увагу студентів на можливість проведення екскурсій, подорожей, екстрім-турів, майстер-класів, та отримання інших туристичних послуг а також їх доступність для студентської молоді саме у відділення інклюзивного соціально-реабілітаційного туризму Уманського міського центру соціальних послуг управління праці та соціального га захисту населення Уманської міської ради.

  Жвавий інтерес студентів та безліч запитань до доповідача викликали перспективи відвідування Лялькової хати в с. Полянецьке, Кочержинського монастиря а також Жашківського кінно-спортивного комплексу.

  Під кінець бесіди Ольга Діденко зазначила, що студентські роки – це не лише роки навчання. Щоб цей період життя людини залишив по собі незабутні спогади, необхідно також подорожувати, відвідувати туристично-екскурсійні об’єкти, бути активними в суспільному житті як університету, так і Батьківщини, загалом.

Вадим Джуманязов,

студент 11-зм групи