Меню
Остання редакція: 18 вересня 2021

З професійним святом, працівники лісу!

   Без перебільшення, лісові ресурси – це легені планети, що не лише захищають природу, але й забезпечують охорону здоров‘я людини. Тому, збереження і примноження цього безцінного дару природи – високе покликання працівників лісового господарства. Саме щоденна праця лісівників зберігає і примножує зелене багатство та забезпечує екологічну безпеку планети. Спрямовуючи зусилля на зміцнення лісового фонду, лісівники вносять вагомий внесок у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечують потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.

   Безцінним також є вклад професорсько-викладацького колективу закладів освіти, зокрема і факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва, що готують фахівців спеціальності 205 «Лісове господарство», у розвиток лісівничої галузі. Саме Ваша щоденна праця забезпечує формування кадрового резерву для розвитку лісового господарства. Варто зазначити, що Ви – справжні майстри своєї справи, які вкладають частинку душі в студентів.

   Тож, вельмишановні працівники лісівничої галузі та викладачі лісівничих дисциплін, зокрема і факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва, прийміть в цей осінній день найщиріші вітання з Днем працівника лісу! Бажаємо, щоб Ваші професійні досягнення активно служили збереженню лісів, що є безцінним даром природи, примножуваним щоденною працею людини!

   Зичимо Вам щастя, успіхів, здійснення всіх мрій і задумів та міцного здоров’я на довгі роки! Нехай професійне свято принесе у Ваш дім радість, затишок та добробут, мир, спокій, злагоду та процвітання!

З повагою та найкращими побажаннями

деканат, професорсько-викладацький колектив

та Рада студентського самоврядування

факультету лісового і садово-паркового господарства

Уманського НУС