Меню
Остання редакція: 28 вересня 2023

Ярмарок вакансій-2023 на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС

      28 вересня 2023 року в Уманському національному університеті садівництва відбувся «Ярмарок вакансій – 2023» для студентів факультету лісового і садово-паркового господарства.

      Зустріч проходила в онлайн-форматі на платформі Zoom.

З привітальними словами виступили фахівець відділу професійно-кар`єрної орієнтації, доцент  Наталія БОНДАРЕНКО, наголосивши на важливості проведення даного заходу та співпрацю із потенційними роботодавцями.

      Потім із доповідями виступили запрошені роботодавці, зокрема:

      - інспектор з кадрів філії «Ананьївське лісове господарство» ДП «Ліси України» Ірина СЕЛЕЗНЬОВА;

      директор філії «Смілянське лісове господарство» ДП «Ліси України» Юрій СЕГЕДА;

      - в.о. директора НДП «Софіївка» НАН України Володимир ГРАБОВИЙ;

      - директор Христинівської міської ДЮСШ Максим ЛЯГОЦЬКИЙ;

      - сертифікований інженер-землевпорядник  Олександр ГЛОБЕНКО;

      - керівник геодезичного підприємства "Терра профешинал груп" Тетяна ПЕРЕПЬОЛКІНА.

      Під час своїх виступів, роботодавці розповідали про особливості професійної діяльності на різних підприємствах та в різних сферах. Також доповідачі наголошували на перспективності та потребі в фахівцях, підготовку яких здійснює факультет лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС. Крім того, під час зустрічі всі роботодавці  запрошували студентів факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС на свої підприємства для проходження виробничої практики, здобуття вищої освіти за дуальною формою та на роботу.

      На закінчення зустрічі Наталія БОНДАРЕНКО та Світлана АДАМЕНКО, що виступили cпіворганізаторами цьогорічного факультетського ярмарку вакансій, подякували запрошеним роботодавцям за змістовні і цікаві доповіді, студентам і викладачам, присутнім на заході, за активну участь у їх обговоренні та висловили сподівання, що подібні заходи  стануть на факультеті лісового і садово-паркового господарства доброю традицією, а співпраця факультету з роботодавцями буде тільки поглиблюватись і розширюватись.

Світлана АДАМЕНКО,

відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету лісового і садово-паркового господарства,

доцент кафедри лісового господарства Уманського НУС