Меню
Остання редакція: 05 грудня 2019

Вітаємо команду КВК «ЛСП Маямі» з зайнятим третім місцем на змаганнях за кубок ректора Уманського НУС!

        3 грудня 2019 року в Уманському національному університеті садівництва відбулися змагання з КВК. Змагались за кубок ректора Уманського НУС команди «Big Mama» (факультет менеджменту); «ЛСП Маямі» (факультет лісового та садово-паркового господарства); «Full House» (інженерно-технологічний факультет); «3.50» (факультет економіки і підприємництва); «Син маминої падруги» (факультет агрономії); «Round Up» (факультет плодоовочівництва, екології та захисту рослин).

            Команди-учасники змагались у 4 конкурсах, зокрема візитка, біатлон, імпровізація та відеоконкурс.

      Варто зазначити, що факультет лісового і садово-паркового господарства на конкурсі яскраво  та оригінально  представила команда «ЛСП Маямі» у складі: Євгена Мамчура (41-сп група), Руслана Безчасного (31-лг група), Валерія Зеленкова (21-зм група), Ігоря Павліченка (11-зм група). Саме це засвідчили бурхливі оплески, якими постійно підтримували «ЛСП Маямі» глядачі. Крім того, авторитетне журі конкурсу присудило за результатами змагань команді «ЛСП Маямі» третє місце.

              Тож вітаємо команду «ЛСП Маямі» у складі Євгена Мамчура, Руслана Безчасного, Валерія Зеленкова та Ігоря Павліченка з достойним виступом і високою оцінкою їх досягнень та бажаємо їм подальших успіхів в КВК, навчанні та праці. Зичимо юнакам, які подарували нам скільки незабутніх вражень, підкорення нових вершин, натхнення та завжди позитивного настрою!

Маргарита Мельник,

студентка  31-зм групи,

член Ради студентського самоврядування

факультету лісового і садово-паркового господарства