Меню
Остання редакція: 16 жовтня 2019

Вітаємо команду факультету лісового і садово-паркового господарства із зайнятим другим місцем у Козацьких забавах!

   Сьогодні на стадіоні Уманського національного університету садівництва відбулось веселе та захоплююче свято – Козацькі забави.

   Змагалися команди юних козаків шести факультетів університету. Спонсорами дійства були Житловий комплекс «Греків ліс», Розважально-спортивний комплекс «Амарант», Кінотеатр «Прем`єра» та Готельно-ресторанний комплекс «Слобода Хуторок».

   Результати змагання оцінювало авторитетне жюрі у складі першого проректора Уманського НУС Івана Мостов`яка, голови профкому університету Маргарити Парубок, радника ректора Алли Осіпової, завідувача кафедри фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін Івана Чорнобаба та члена Ради студентського самоврядування Уманського НУС Аліни Ваховської.

   На стадіоні лунали українські пісні та музика. Зібрались глядачі та вболівальники, вишикувались команди. Потім перший проректор Уманського національного університету садівництва Іван Мостов`як привітав учасників змагання та всіх присутніх і побажав командам-учасникам і їх вболівальникам перемоги. Потім розпочались Козацькі забави. Учасники змагались в конкурсах, а присутні вболівали за свої команди.

   Студенти та викладачі факультету лісового і садово-паркового господарства бурхливими оплесками підтримали перші успіхи команди факультету у складі Чернеги Микити, Костецького Остапа, Костецького Віталія, Поліщука Романа, Клименка Дмитра та капітана команди Гибала Богдана, яка за результатами представлення команд та першого силового конкурсу (піднімання дівчини), зайняла перше місце, обігнавши беззаперечного фаворита конкурсу – команду факультету агрономії.

   Проте змагання тривали. Відбулось ще кілька конкурсів, пройшов розіграш призів від спонсорів змагань, на стадіоні лунали пісні у виконанні талановитих студентів університету. І ось, нарешті, звучить рішення жюрі за  результатами Козацьких забав, яке озвучує голова жюрі, завідувач кафедри фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін Іван Чорнобаб. Перше місце в змаганнях зайняла команда факультету агрономії, друге місце – команда факультету лісового і садово-паркового господарства, третє місце – команда інженерно-технологічного факультету.

   Потім команди-переможці, під гучні оплески вболівальників, отримували призи від спонсорів дійства. Свято вдалося. Всі присутні отримали масу позитивних емоцій. І яким-би не було зайняте в змаганнях, місце, в кінцевому підсумку змагань перемогла студентська дружба.

   Поряд з цим, надзвичайно приємним є той факт, що команда факультету лісового і садово-паркового господарства – наймолодшого факультету університету, зайняла в змаганнях друге місце. Тож привітаємо Чернегу Микиту, Костецького Остапа, Костецького Віталія, Поліщука Романа, Клименка Дмитра та Гибала Богдана, які достойно виступили сьогодні на Козацьких забавах і побажаємо, як команді нашого факультету, так і кожному її учаснику, подальших успіхів у Козацьких забавах, інших змаганнях, спорті, навчанні та праці!

Маргарита Мельник,

студентка  31-зм групи,

член Ради студентського самоврядування

факультету лісового і садово-паркового господарства