Меню
Остання редакція: 18 вересня 2019

Вибори до Ради студентського самоврядування факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва

   17 вересня 2019 року на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва відбулися вибори до Ради студентського самоврядування факультету. Вибори були проведені у відповідності з чинними вимогами Міністерства освіти та науки України. 

   Виборча дільниця почала працювати вчасно. Голосування тривало з 800 до 1200.

   У складі виборчої комісії працювали: Назаренко Юрій (41-зм група) Озаринський Станіслав (31-зм група), та Мотрич Владислав (41-лг група).

   Голосували студенти всіх курсів факультету лісового та садово-паркового господарства.

   За результатами голосування, новим головою Ради студентського самоврядування  факультету став Мельник Вадим (21-лг група), а його заступником – Кузьменко Анастасія (21-сп група).

   Крім них, за результатами голосування, членами Ради студентського самоврядування факультету лісового і садово-паркового господарства стали:

   - Джуманязов Вадим (11-зм група);

   - Нелепа Юрій (11-лг група);

   - Курбатова Анастасія (21-зм група);

   - Мельник Маргарита (31-зм група);

   - Кучерявий Микола (31-сп група);

   - Баденко Андрій (41-лг група);

   - Ковальчук Вікторія (31-сп група).

   Дякуємо всім виборцям за участь у виборах студентського самоврядування факультету. Бажаємо новообраній Раді студентського самоврядування факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва та всім виброцям плідної праці та успішного навчального року!

Валентина Мамчур,

 заступник декана

факультету лісового і садово-паркового господарства

з виховної роботи