Меню
Остання редакція: 08 квітня 2021

В рамках тижня факультету, представляємо кафедру фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін

     Кафедра фізичного виховання та психолого-педагогічних дисциплін факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва – це не лише фізична культура, заняття спортом та психолого-педагогічні дисципліни. Це також спортивні  школи з давньою історією, плеяда чемпіонів та тренерів, відомих як в Україні, так і в цілому світі!

     Зокрема, гордістю університету та факультету є члени збірних команд України: Золотухіна Наталія – майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики (метання молота), чемпіонка світу серед дівчат, бронзова призерка чемпіонату Європи; Жмуденко Ярослав – майстер спорту міжнародного класу з настільнго тенісу,  учасник  ХХХ Олімпійских ігор у Лондоні; Мартинюк Андрій – майстер спорту міжнародного класу   з легкої атлетики (метання молота), чемпіон світу серед юнаків, чемпіон  Європи  серед молоді;  Жмуденко Яна – майстер спорту з настільного тенісу, чемпіонка і призерка чемпіонатів України серед дівчат; Жовтобрюх Людмила – кандидат в майстри спорту з легкої атлетики (метання молота), призерка чемпіонатів України, учасниця юнацького чемпіонату світу; Буняк  Дмитро – майстер спорту з важкоі атлетики, бронзовий призер чемпіонату Украіни;  Гребенюк Віталій – майстер спорту міжнародного класу з універсального бою, чемпіон  Європи та чемпіон світу; Дерябкін  Дмитро – призер чемпіонату світу з пауерліфтінгу. 

     Кафедра також приділяє значну увагу науковій роботі. Зокрема, в творчому доробку кафедри є підручники, навчальні посібники та низка наукових статей.

    Пропонуємо вашій увазі електронні ресурси кафедри:

    Сайт кафедри:  https://www. https://sport.udau.edu.ua.

    Facebook-сторінка кафедриhttps://www.facebook.com/sport.udau.

Валентин Поліщук,

декан факультету лісового і садово-паркового господарства