Меню
Остання редакція: 04 березня 2020

Участь студентів факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС в черговій ярмарці вакансій

     4 березня 2020 р. в Уманському національному університеті садівництва відбулась чергова ярмарка вакансій.

     

     Варто зазначити, що ярмарки вакансій, які щорічно  проходять в Уманському національному університеті садівництва, стають дедалі популярнішими як як серед представників бізнесу, так і серед студентів-старшокурсників. Адже на таких заходах значна частина студентської молоді знаходить свою майбутню роботу, а роботодавці – знаходять нових працівників.

     Саме ярмарки вакансій дають можливість роботодавцям за час навчання студента «виховати» для себе готового працівника, якого можна відразу брати на роботу. Студенти ж мають змогу пройти практику, необхідну для успішного завершення навчання, та раніше задуматись про власну кар’єру.

     Студенти-старшокурсники факультету лісового і садово-паркового господарства спільно з заступниками декана факультету Іриною  Удовенко та Валентиною Мамчур відвідали цьогорічну ярмарку вакансій та отримали при цьому свіжу інформацію про вакансії на провідних підприємствах регіону, переглянули презентації, буклети та відеоролики перспективних роботодавців – учасників заходу.

     

     Під час ярмарки вакансій, студенти мали можливість  залишити свою анкету з метою працевлаштування, домовитися про проходження практики або задати запитання представникам підприємств-роботодавців.

     Ярмарка вакансій відшуміла, відвирувала…  Продовжуються заняття. Проте участь в щойно проведеному заході змушує в черговий раз задумуватись про важливість та необхідність тих знань і практичних навиків, які ми маємо можливість отримувати в стінах Уманського національного університету садівництва.

Маргарита Мельник,

студентка 31-зм групи