Меню
Остання редакція: 20 березня 2024

Участь НПП факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС у черговому вебінарі «Профілактика синдрому професійного вигорання»

      В рамках заходів сприяння розвитку викладацької майстерності науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва 19 березня 2024 р. відбувся онлайн-вебінар «Профілактика синдрому професійного вигорання».

      Спікером вебінару була пані Валентна МАЗУРЕНКО -  практичний психолог, психолог-консультант Уманського національного університету садівництва.

      Активними учасниками заходу були науково-педагогічні працівники факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС.

      Проблеми професійного вигорання та стресовості умов існування в період війни вельми зацікавили всіх присутніх на заході. З цієї причини по закінченню вебінару відбулась активна дискусія, до якої долучились науково-педагогічні працівники факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС.

      Тож щиро дякуємо організаторам заходу, зокрема НКЦ «Інститут післядипломної освіти та дорадництва Уманського НУС» та практичному психологу Уманського НУС Валентні МАЗУРЕНКО за цікавий і корисний захід, а також висловлюємо сподівання, що подібні зустрічі будуть проводитись в Уманському НУС у майбутньому.

Валентин ПОЛІЩУК,

декан факультету лісового і садово-паркового господарства  Уманського НУС