Меню
Остання редакція: 24 квітня 2024

Участь НПП факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС у черговому вебінарі «Внутрішня система забезпечення якості вищої освіти УНУС: виклики і перспективи розвитку»

     В рамках заходів сприяння розвитку викладацької майстерності науково-педагогічних працівників Уманського НУС, 24 квітня 2024 року було проведено вебінар «Внутрішня система забезпечення якості вищої освіти УНУС: виклики і перспективи розвитку».

     Спікером заходу була завідувач відділу моніторингу якості освіти Уманського НУС  Ніна ПІТЕЛь. Серед учасників – гаранти освітніх програм, декани факультетів, завідувачі кафедр  та науково-педагогічні працівники університету.

     Учасниками вебінару, серед інших, були науково-педагогічні працівники факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС. Зокрема, окремі з них задали спікеру ряд питань за темою заходу. Варто зазначити, що наслідком цього була бурхлива дискусія, яка вельми зацікавила всіх учасників вебінару.

     Дякуємо організаторам заходу, зокрема НКЦ післядипломної освіти та дороадництва Уманського НУС та спікеру вебінару - завідувачу відділу моніторингу якості освіти Ніні ПІТЕЛЬ за цікавий і вельми корисний захід і висловлюємо сподівання, що подібні вебінари будуть проводитись і в подальшому.

Валентин ПОЛІЩУК,

декан факультету лісового і садово-паркового господарства  Уманського НУС,

доктор с.-г. наук, професор, член-кореспондент Національної академії аграрних наук України