Меню
Остання редакція: 16 листопада 2020

Студентський лідер факультету лісового і садово-паркового господарства

    Днями відбувся конкурс «Студентський лідер факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва».

    Позмагатися за звання лідера студентської громади факультету виявили бажання: Матвієнко Владислав (11-мб-лг група), Сивак Вячеслав (11-лг група), Олійник Сніжана (11-зм група), та Кучерявий Микола (41-сп група). В звязку з карантинними заходами, конкурс проходив в Online форматі (у формі відео, попередньо відзнятого та представленого учасниками конкурсу на Online-сервісах, що стали інформаційними ресурсми для конкурсу). Інформаційними ресурсами, на базі яких проводився конкурс були сторінки в Fasebook факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС та  Ради студентського самоврядування факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС.

      Конкурс складався з трьох етапів.

    -   І етап «Візитка». Кожен конкурсант представляв себе.

    -   ІІ етап «Моє захоплення». Конкурсанти розповідали про своє захоплення, таланти або хоббі.

    -   ІІІ етап «Моя майбутня професія». Учасники конкурсу представляли свою майбутню професію та розповідали про першопричину вибору спеціальності.

      Організатором конкурсу була Рада студентського самоврядування факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС.

      Всі етапи конкурсу оцінювало авторитетне та неупереджене журі у складі декана факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС Валентина Поліщука,  заступників декана факультету Ірини Козаченко, Ірини Удовенко та Валентини Мамчур, а також студентів Анастасії Почеренюк (31-зм група), Хільченко Катерини (31-лг група) та Мельник Маргарити (41-зм група).

       Варто зазначити, що конкурс був надзвичайно цікавим, веселим та видовищним. Всіх конкурсантів активно підтримували лайками студенти, викладачі факультету та зацікавлені особи. Проте, почесне звання студентського лідера факультету отримав Микола Кучерявий, який представлятиме факультет на конкурсі «Студентський лідер Уманського національного університету садівництва».     

     Учасники конкурсу, глядачі та всі особи, кого зацікавив захід на теренах Інтернету, отримали масу позитивних вражень. В кінцевому підсумку – перемогла студентська дружба!

Сніжана Олійник,

студентка 11-зм групи,

учасниця конкурсу