Меню
Остання редакція: 09 жовтня 2019

Спільні уроки живопису в артстудії "Артемон" ГО "Шлях До бра" продовжуються

  8 жовтня 2019 р. студенти-активісти  факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва, спільно з доцентом кафедри лісового господарства Уманського НУС Іриною Іващенко, в черговий раз відвідали творчу майстерню художниці Валентини Мамчур, що є також успішним викладачем та заступником декана факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС з виховної роботи.

   Зокрема, доцент Ірина Іващенко та група студентів факультету лісового і садово-паркового господарства під час зустрічі допомагали Валентині Мамчур проводити урок живопису для дітей з особливими потребами, що відвідують артстудію "Артемон" громадської організації "Шлях До бра" в Уманському міському Центрі розвитку дитини. Наразі гості, спільно з маленькими художниками, писали осінню лісову галявину.

   Варто зазначити, що участь студентів та викладачів факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС у роботі артстудії "Артемон" ГО "Шлях До бра" – ініціатива Ради студентського самоврядування факультету. При цьому, спільні уроки живопису радо сприймаються  дітками, що відвідують майстер-класи Валентини Василівни. Маленькі живописці із закінченням уроку, у черговий раз, запрошували студентів та викладачів факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва на наступні  уроки живопису.

   У свою чергу, гості пообіцяли дітям ще не раз спільно займатися живописом у майбутньому, адже самі з нетерпінням чекають наступних творчих зустрічей.

Маргарита Мельник,

студентка 31-зм групи