Меню
Остання редакція: 24 вересня 2024

Спільна виховна година для першокурсників факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС

    24 вересня 2024 р. деканатом факультету лісового і садово-паркового господарства, спільно з науковою бібліотекою Уманського НУС, була проведена спільна виховна година для всіх груп першокурсників факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС. Захід відкрила заступник декана факультету лісового і садово-паркового господарства з виховної роботи Валентина МАМЧУР, яка привітала всіх присутніх і побажала першокурсникам успіхів та наголосила на важливості долучення першачків до всіх сфер життя факультету і університету Крім того, вона вчергове запросила першокурсників до участі в спортивних секціях, предметних гуртках та мистецьких колективах, які функціонують в університеті. Потім Валентина Василівна надала слово провідному бібліотекарю Марії ФІТКАЛЕНКО.

    Марія Миколаївна розповіла присутнім на заході студентам та викладачам про найцінніші дерева, які зустрічаються в парках як України, так і Світу. Примітним є те, що й без того цікава доповідь Марії ФІТКАЛЕНКО супроводжувалась яскравою презентацією, на якій зображені представники флори, яким і була присвячена її доповідь.  

    Під кінець доповіді студенти та викладачі, що були присутні на заході, задали доповідачці низку запитань стосовно теми заходу та отримали на них вичерпні відповіді.

    Потім Валентина МАМЧУР від усіх присутніх на заході подякувала працівникам наукової бібліотеки університету та персонально директору Тетяні КРАВЧЕНКО і провідному бібліотекарю Марії ФІТКАЛЕНКО а також висловила сподівання, що подібні заходи будуть проводитись і надалі.

Софія СЕРДЮК,

староста 11-зм групи спеціальності 193 Геодезія та землеустрій Уманського НУС