Меню
Остання редакція: 24 жовтня 2023

Перспектива продовжити навчання, чи пройти стажування за кордоном – реальність сьогодення

      24 жовтня 2023 року студенти, що наразі здобувають освіту молодшого бакалавра та бакалавра на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС, спільно з НПП факультету, що є кураторами академічних груп, були присутні на презентаційній зустрічі, організованій адміністрацією університету в рамках чинного Положення про академічну мобільність здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників Уманського НУС та присвяченій перспективам студентів Уманського НУС продовжити навчання, чи пройти стажування за кордоном.

      Захід розпочав директор Центру міжнародної освіти та співпраці університету Василь АНДРУСЯК, який   довів присутнім інформацію про міжнародну співпрацю університету, а також про низку діючих стипендіальних програм, згідно з якими студенти Уманського НУС мають змогу продовжити навчання, чи паралельно навчатися в університетах Світу. Василь Миколайович зазначив, що, крім цього, студенти Уманського НУС та факультету лісового і садово-паркового господарства університету мають можливість пройти виробниче стажування в країнах Європи та Америки. Після цього він надав слово представникам агентства UmanWork, які детально розповіли присутнім про програми стажування студентів на конкретних підприємствах Європи, США та Канади.

       В ході бесіди студенти поставили як представникам агентства UmanWork, так і Василю АНДРУСЯКУ низку запитань, що стосувались теми заходу, та отримали на них вичерпні і цікаві відповіді, а також практичні поради.

Людмила ДЕРКАЧ,

студентка бакалаврату спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» 

факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС