Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2019

Оранжерейно-тепличний комплекс кафедри садово-паркового господарства Уманського НУС відвілали американські меценати Стен Форбс та Джон Чайлз

   3 жовтня 2019 року Уманський національний університет садівництва  відвідали високоповажні гості – Стен Форбс, відомий американський громадський діяч і бізнесмен, за підтримки якого з 2000 року здійснюється фінансування стипендій для кращих студентів Уманського НУС, і Джон Чайлз, куратор програми поріднених міст Умані з міста Девіс США, який теж не вперше відвідує наш навчальний заклад.

   Крім керівництва університету, гостей зустрічали представники факультетів Уманського національного університету садівництва. Зокрема, на урочистому заході факультет лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС представляли декан факультету, професор Валентин Поліщук, заступник декана, доцент Ірина Удовенко та голова Ради студентського самоврядування факультету Вадим Мельник.

   Варто відмітити, що високоповажних гостей особливо зацікавив оранжерейно-тепличний комплекс кафедри садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва, з яким їх ознайомив завідувач кафедри садово-паркового господарства, професор Анатолій Балабак.

   Гості висловили впевненість у тому, що Уманський національний університет садівництва та його факультети, зокрема і факультет лісового і садово-паркового господарства має усі перспективи для подальшого розвитку, адже аграрна освіта в аграрній країні є архіважливою.

   Сподіваємося, що стипендія «Імені Стена Форбса» й надалі стимулюватиме студентів, зокрема і студентів факультету лісового і садово-паркового господарства успішно навчатись та бути активними в суспільному житті як університету, так і України, загалом!

Ірина Удовенко,

заступник декана факультету лісового і садово-паркового господарства