Меню
Остання редакція: 28 вересня 2023

Геодезисти, лісники і садово-парковики – справжні, вільні духом, козаки!

     Днями в Уманському НУС стартували уже традиційні «Козацькі випробування». В змаганні брали участь команди всіх факультетів університету.

     Студенти та викладачі факультету лісового і садово-паркового господарства під час кожного конкурсу бурхливими оплесками підтримували виступи команди «Вільні духом» рідного факультету у складі Ростислава ГЕРАСИМЕНКА, Олега ЛЕЩЕНКА, Владислава МАТВІЄНКА, Юлії САВРАНСЬКОЇ, Дмитра КАМІНСЬКОГО, та капітана команди Вячеслава СИВАКА, яка, на переконання значної частини вболівальників, була не лише найзгуртованішою, але й найкращою та найуспішнішою серед команд-учасників.

     Варто зазначити, що весь призовий фонд змагань, з ініціативи Ради студентського самоврядування Уманського НУС, дружно підтриманої  як командами-учасниками, так і всіма присутніми на заході, було передано до благодійного фонду «Волю творять вільні люди!», з метою фінансування потреб ЗСУ.

     В змаганнях команда факультету лісового і садово-паркового господарства, що виступала під гаслом «За долю, за волю, за честь за свободу, за Україну і вірність народу!», продемонструвала  козацьку згуртованість, сміливість та наполегливість, молодецьку звитягу, силу і витримку.  

       Зважаючи на успіхи наших козаків і козачки, цілком логічним було рішення шановного журі стосовно присвоєння команді факультету лісового і садово-паркового господарства почесного звання «Найзгуртованіші». Тож пишаємося  командою факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС у складі Ростислава ГЕРАСИМЕНКА, Олега ЛЕЩЕНКА, Владислава МАТВІЄНКА, Юлії САВРАНСЬКОЇ, Дмитра КАМІНСЬКОГО, та капітана команди Вячеслава СИВАКА, і бажаємо їм подальших успіхів та нових перемог в ім’я Української Держави! Пам’ятаємо, що на Січі, в часи її розквіту ріс могутній дуб, якого доглядали звитяжні козаки-лісівники!

Сніжанна ОЛІЙНИК,

студентка  41-зм групи,

Голова Ради студентського самоврядування  факультету лісового і садово-паркового господарства  Уманського НУС