Меню
Остання редакція: 02 грудня 2023

Команда КВК факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС зайняла друге місце в цьогорічному «Кубку міста Умань з гумору»

     30 листопада 2023 року о 18:00 в актовій залі Уманського національного університету садівництва стартував веселий та захоплюючий захід -  «Кубок міста Умань з гумору», який, без перебільшення, команди-учасники перетворили на «Кубок допомоги ЗСУ».

    В самому серці України – в місті Умань зібралися чемпіони «Ліги Сміху», переможці регіональних кубків та ліг, учасники телевізійних проєктів, числені вболівальники та просто патріоти своєї країни, які мали на меті підняти дух та настрій команд і зібрати кошти на потреби ЗСУ

    За кубок цього разу змагалися команди:

    1. «САЖА», м. Черкаси;

    2. «River City», м. Вінниця;

    3. «Іt’s Ми», м. Маріуполь-Дніпро-Київ;

    4. «LSP», факультет лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС, м. Умань;

    5. «Агрономи удачі», Уманський НУС, м. Умань;

    6. «РОФЛ» Уманський ДПУ імені Павла ТИЧИНИ, м. Умань.

    Тож актову залу Уманського НУС учасники та присутні заполонили строкатими жартами та сміхом, неймовірною атмосферою тепла, дружби, миру, захопивши загал у полон позитиву. У програмі учасники мали нагоду проявити вміння гострословити та жартувати.

    У веселому, хоч і напруженому, змаганні ІІ місце здобула команда «LSP» факультету лісового та садово-паркового господарства Уманського НУС у складі Марії ЩЕРБИНИ, Анастасії ЛІСНІЧЕНКО, Віталія КУДРЯВЦЕВА, Олександра ТИХОМИРОВА, Владислава ВІТРА та капітана команди – Дмитра КАМІНСЬКОГО!

    Не зупиняючись на самому змаганні команд, про яке багато написано на сайті Уманського НУС, не можемо не зупинитись, по перше, на тому, що команда КВК «LSP» вельми вдячна Раді студентського самоврядування факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУСкерівництву університету а також  деканату факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС за підтримку і постійну допомогу, а по-друге, на наших кмітливих і винахідливих студентах, які здобули достойну нагороду на престижному змаганні.

    Зокрема, Маша – своїми волейбольними здібностями вирішила підкорити не тільки вершини спорту, але й піднятися на вершини сцени.

    Настя - після невдалої спроби показати себе в танці, вирішила вступити до Уманського НУС і спробувати себе у ролі коміка.

    Віталій – після того, як розсмішив деканат висловившись "Мій хрещений батько – Поплавський" зрозумів, що його місце на сцені.

    Сашко – творча особистість, що може "і гопака станцювати, і настрій підняти".

    Влад – найкращий звукач, дякуючи якому вся команда «LSP» живе, як "вареники в маслі".

    Діма на псевдо "КАМІН" може своїми жартами та танцем живота зігріти та згуртувати всю команду.

     Пишаємось нашими студентами, які достойно показали себе у представницькому змаганні. Вітаємо  команду КВК  «LSP» факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС у складі Марії ЩЕРБИНИ, Анастасії ЛІСНІЧЕНКО, Віталія КУДРЯВЦЕВА, Олександра ТИХОМИРОВА, Владислава ВІТРА та капітана команди – Дмитра КАМІНСЬКОГО! Зичимо вам, щоб успіх у «Кубку міста Умань з гумору» став для кожного з Вас лише першим щаблем у низці здобутків та перемог!

Юлія САВРАНСЬКА,
студентка 41-сп групи факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС

(за дорученням небайдужих вболівальників з факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС)