Меню
Остання редакція: 12 жовтня 2024

Фінальні змагання з міні-футболу на кубок декана факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС

      Погожого осіннього дня, 9 жовтня 2024 року відбулись фінальні змагання з міні-футболу на кубок декана факультету лісового і садово-паркового господарства.

      Варто зауважити, що цим змаганням передували ще в кінці вересня 2024 р. більш ніж тижневі щоденні баталії з міні-футболу між окремими командами спеціальностей 205 Лісове господарство, 206 Садово-паркове господарство, 193 Геодезія та землеустрій а також 014 Середня освіта (Фізична культура). Поряд з цим, результати змагань між студентами різних спеціальностей були практично незмінними, оскільки команда студентів, що навчаються за фахом 014 Середня освіта (Фізична культура) незмінно перемагала…

      Тому, тренерським штабом змагань, спільно з деканатом факультету було прийнято рішення про формування збірної команди студентів спеціальностей 205 Лісове господарство, 206 Садово-паркове господарство, 193 Геодезія та землеустрій, які у фіналі змагань і виступили проти студентської команди, спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура).

        Тож, 9 жовтня 2024 р. на поле Уманського НУС з міні-футболу вийшла уже зіграна та згуртована команда у зелених футболках студентів спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура) у складі: Дмитро ШНИР (21-фв група), Максим ПОЛІЩУК (11-фв група), Денис ПОЛІЩУК (11-фв група), Станіслав КОНОНЕНКО (11-фв група), та капітан команди – Віктор ГОРБАТЕНКО (21-фв група).

      Їм протистояла у жовтих футболках не менш досвідчена, теж зіграна і згуртована збірна команда решти спеціальностей факультету лісового і садово-паркового господарства у складі: Денис БЕЗНИС (11 к-лг група), Ілля БАБЧЕНКО (31-зм група), Ростислав ЛОНСЬКИЙ (11-зм група), Дмитро БЛІДАР (11 к-зм група) та капітан команди – Богдан ШЕВЧЕНКО (31-сп група).

      Головним суддею на змаганнях був завідувач кафедри фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін Уманського НУС – доцент Юрій МОРОЗ.

      У запеклій боротьбі за головний приз перемогла команда студентів спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура). Саме їм головний приз змагання вручив декан факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС – доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН України Валентин ПОЛІЩУК. Збірна ж команда студентів решти спеціальностей факультету отримала також з рук декана заохочувальний приз. Поряд з цим, якщо бути відвертими, перемогла дружба і безцінним подарунком для всіх, як вболівальників, так і гравців, були чудові емоції, спортивний азарт та гарний настрій.

      В той же час, вітаємо команду з міні-футболу у складі студентів спеціальності 014 Середня освіта (Фізична культура): Дмитра ШНИРА, Максима ПОЛІЩУКА, Дениса ПОЛІЩУКА, Станіслава КОНОНЕНКА, та капітана команди – Віктора ГОРБАТЕНКА із заслуженою перемогою і зичимо їм подальших успіхів і перемог!

Іван ЧОРНИЙ,

студент 11-зм групи спеціальності 193 Геодезія та землеустрій Уманського НУС

 (від імені та за дорученням всіх захоплених вболівальників з факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС)