Меню
Остання редакція: 20 квітня 2024

Факультет лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС гостинно приймає відвідувачів

    15 квітня 2024 р. на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС розпочався День відкритих дверей. Викладачі та кращі студенти факультету лісового і садово-паркового господарства демонструють експозиції випускових кафедр. Господарі проводять бесіди з гостями – випускниками шкіл і коледжів, розповідаючи їм про переваги спеціальностей 205 Лісове господарство, 206 Садово-паркове господарство, 193 Геодезія та землеустрій i 014 Середня освіта (Фізична культура) та про перспективи здобуття вищої освіти на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва.

   Проте, особливістю цьогорічного Дня відкритих дверей на факультеті є те, що він проводиться на локаціях, максимально наближених до умов практичних занять за окремими спеціальностями, зокрема, в спортивній залі та теплично-оранжерейному комплексі  Уманського НУС. Це дало змогу потенційним абітурієнтам відчути себе тренерами та учасниками спортивних змагань, лісівниками, ландшафтними дизайнерами, або ж геодезистами і землевпорядниками у виробничих умовах.

   Нажаль, як і будь-яке свято, День відкритих дверей незабаром закінчиться. Поряд з цим, хочемо нагадати майбутнім абітурієнтам та їх батькам, що Уманський національний університет садівництва. що є державним закладом вищої освіти із майже 200-річною історією, та факультет лісового і садово-паркового господарства чекають на вас. Оберіть наш університет, успішно навчайтесь та станьте з часом бакалаврами і магістрами, а хтось із ВАС і докторами філософії зі спеціальностей 205 Лісове господарство, 206 Садово-паркове господарство, 193 Геодезія та землеустрій i 014 Середня освіта. Фізична культура!

Валентин ПОЛІЩУК,

декан факультету лісового і садово-паркового господарства  Уманського НУС,

доктор с.-г. наук, професор, член-кореспондент Національної академії аграрних наук України