Меню
Остання редакція: 17 жовтня 2019

День відкритих дверей на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС

       17 жовтня 2019 р. в Уманському національному університеті садівництва розпочався День відкритих дверей.

   Науково-педагогічні працівники всіх кафедр факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва та студенти факультету активно долучилися до профорієнтаційних заходів, пов’язаних з цим.

   Випускники коледжів і шкіл переглядали представлені експозиції кафедр. Окрім того, при перегляді експозиції кафедри геодезії, картографії і кадастру мали можливість самостійно спробувати провести найпростіші вимірювання за допомогою сучасних геодезичних приладів.

   Жвавий інтерес гостей університету викликали відеопрезентація про будні студентів-геодезистів, презентація кафедри лісового господарства, екскурсія до оранжерейно-тепличного комплексу кафедри садово-паркового господарства, а також виставка спортивних досягнень випускників і студентів Уманського національного університету садівництва, представлена кафедрою фізичного виховання і психолого-педагогічних дисциплін.

   Гостям було роздано агітаційні матеріали про спеціальність 205 «Лісове господарство», 206 «Садово-паркове господарство» та 193 «Геодезія та землеустрій». Крім того, гостей у невимушеній бесіді ознайомили з перспективами навчання за спеціальностями досвідчені викладачі випускових кафедр та кращі студенти факультету.

   Завтра, 18 жовтня 2019 р. День відкритих дверей продовжується. Тож, чекаємо випускників шкіл, коледжів та всіх зацікавлених на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС!

Петро Боровик,

доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру