Меню
Остання редакція: 18 жовтня 2019

День відкритих дверей на факультеті лісового і садово-паркового господарства продовжується

    18 жовтня 2019 р. в Уманському національному університеті садівництва День відкритих дверей продовжується. Знову викладачі та кращі студенти факультету лісового і садово-паркового господарства  демонструють експозиції кафедр. Знову господарі проводять бесіди з гостями – випускниками шкіл і коледжів, розповідаючи їм про переваги спеціальностей 205 «Лісове господарство», 206 «Садово-паркове господарство» i 193 «Геодезія та землеустрій» та про перспективи здобуття вищої освіти на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва.

   Проте, особливістю сьогоднішнього етапу Дня відкритих дверей на факультеті була можливість відчути себе на хвилину геодезистом та лісником, одягнувши спеціальну форму та сфотографувавшись з геодезичним приладом чи бензопилою. Такий шанс отримали потенційні абітурієнти завдяки спільній ініціативі кафедри геодезії, картографії і кадастру і кафедри лісового господарства Уманського НУС.

   Нажаль, як і будь-яке свято, День відкритих дверей незабаром закінчиться. Поряд з цим, хочемо нагадати майбутнім абітурієнтам та їх батькам, що Уманський національний університет садівництва. що є державним закладом вищої освіти із 175-річною історією, та факультет лісового і садово-паркового  господарства чекають на вас. Оберіть наш університет, успішно навчайтесь та станьте з часом молодшими бакалаврами, бакалаврами і магістрами зі спеціальностей 205 «Лісове господарство», 206 «Садово-паркове господарство» та 193 «Геодезія та землеустрій"!

Петро Боровик,

доцент кафедри геодезії, картографії і кадастру