Меню
Остання редакція: 29 червня 2024

Чергова підсумкова атестація бакалаврів та молодших бакалаврів на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС

    Нещодавно на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва було проведено підсумкову атестацію бакалаврів та молодших бакалаврів, що здобували освіту за спеціальностями 193 Геодезія та землеустрій, 205 Лісове господарство та 206 Садово-паркове господарство.

    Цьогоріч підсумкова атестація молодших бакалаврів проводилася у формі комплексних кваліфікаційних екзаменів. Екзамени  проходили у дистанційному форматі шляхом тестування у системі Moodle. Випіскники ж бакалаврату цього року захищали випускні бакалаврські кваліфікаційні роботи.

    Результати проведених підсумкових атестацій (кваліфікаційних екзаменів та захистів випускних кваліфікаційних робіт) показали, що студенти на достатньому рівні володіють знаннями з програмного матеріалу, логічно мислять та добре підготовлені до проведення підсумкової атестації.

    Тож вітаємо наших випускників – молодших бакалаврів і бакалаврів з успішним складанням підсумкового кваліфікаційного іспиту та захистом випускних кваліфікаційних робіт і бажаємо їм подальших успіхів!

Голови Екзаменаційних комісій:

Валентин ПОЛІЩУК,

д. с-г. н., професор,  член-кореспондент НААН України

Світлана АДАМЕНКО,

к. с.-г. н., доцент,

Юлія ВЕЛИЧКО,

к. с.-г. н., доцент