Меню
Остання редакція: 14 жовтня 2024

А ви знали, що факультет лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС найактивніший серед усіх факультетів Уманського НУС у плетінні маскувальних сіток?

     Днями викладачі, аспіранти, лаборанти та студенти факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС вчергове долучились до плетіння маскувальних сіток для потреб ЗСУ.

     Допомога Збройним силам України – в пріоритеті як Уманського НУС, так і факультету лісового і садово-паркового господарства університету. Саме тому ця робота вчергове об’єднала весь наш найменший та наймолодший в Уманському НУС факультет.

     Вчергове попрацювали на славу. Завдання, яке поставили ми перед собою в цей раз – виконане. І в зв’язку з цим, хочу зауважити, що всім викладачам, аспірантам, лаборантам та студентам факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС є чим гордитись. І це – не голослівна заява, це факт, підтверджений статистичними показниками… Так от, вперта, але вельми справедлива леді на ім’я Статистика свідчить, що в розрахунку на одного середньостатистичного працівника і здобувача вищої освіти наш факультет за показниками активності  у плетінні маскувальних сіток для потреб ЗСУ вдесятеро активніший за колективи окремих факультетів та майже втричі активніший за весь колектив Уманського НУС!

     Тож, за дорученням декана факультету, від себе особисто та від імені всіх українців, що воюють на фронті і працюють в тилу висловлюю щиру та сердечну подяку як студентам та аспірантам, так і викладачам та лаборантам, що вчергове долучились плетіння маскувальних сіток для потреб ЗСУ!

Валентина МАМЧУР,

заступник декана факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС