Меню
Остання редакція: 03 грудня 2022

А наші козаки не лише найвитриваліші, але й найкращі!

    Першого дня зими в Уманському НУС стартували уже традиційні «Козацькі забави», які цьогоріч носили назву «Козацькі випробування». В змаганні брали участь команди всіх факультетів університету.

    Студенти та викладачі факультету лісового і садово-паркового господарства під час кожного конкурсу бурхливими оплесками підтримували виступи команди факультету у складі Вячеслава Сивака, Владислава Матвієнка, Віталія Кудрявцева, Юлії Герасименко, Дмитра Камінського, та капітана команди Ігоря Павліченка, яка, на переконання значної частини вболівальників, була найкращою та найуспішнішою серед команд-учасників.

    В змаганнях команда факультету лісового і садово-паркового господарства, що виступала під гаслом «Козацькому роду нема переводу!», продемонструвала  козацьку згуртованість, сміливість та наполегливість, молодецьку звитягу, силу і витримку. Зважаючи на успіхи наших козаків і козачки, цілком логічним було рішення шановного журі стосовно присвоєння команді факультету лісового і садово-паркового господарства почесного звання «Найвитриваліші». Тож пишаємося  командою факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС у складі Вячеслава Сивака, Владислава Матвієнка, Віталія Кудрявцева, Юлії Герасименко, Дмитра Камінського та капітана команди Ігоря Павліченка, і бажаємо їм подальших успіхів та нових перемог в ім’я Української Держави! Пам’ятаємо, що на Січі, в часи її розквіту ріс могутній дуб, якого доглядали звитяжні козаки-лісівники!

Сніжанна Олійник,

студентка  31-зм групи,

Голова Ради студентського самоврядування

факультету лісового і садово-паркового господарства

Уманського НУС