Меню
Остання редакція: 20 березня 2024

Студенти факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС на зимових канікулах

    Студенти факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС – особи цілеспрямовані та творчі. Саме тому більшість їх намагаються використати свій вільний час креативно та з користю. Тож, під час зимових канікул хтось набирається досвіду та вражень у подорожах, хтось присвячує час саморозвитку та спілкуванню з цікавими людьми, хтось присвячує час читанню книг, хтось покращує власне фінансове становище, працюючи, а комусь вдається все це поєднувати…

    Поряд з цим, найпопулярнішими видами діяльності студентів факультету у вільний час є спортивні заняття, допомога батькам, прогулянки з друзями, відпочинок на природі, подорожі, кулінарія та рукоділля.

    Також активні студенти факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС діляться порадами стосовно того, як провести вільний час. Зокрема, до найцікавіших порад з цього приводу, можна віднести:

    1. Знайдіть джерело натхнення і будьте відкритим для нового досвіду. У навколишньому світі стільки всього нового і цікавого, тому не потрібно просиджувати вечори на улюбленому дивані.

 

  Частіше вибирайтеся зі свого затишного маленького світу і шукайте натхнення в найнесподіваніших місцях. Нове середовище сприятиме перезапуску вашого мозку, що,  в свою чергу, допоможе знайти вирішення більшості застарілих проблем.

    2. Інвестуйте в себе і вчіться чомусь новому. Здобуваючи нові знання і освоюючи модерні навики, ми не тільки самовдосконалюємося, але й підтримуємо розум в тонусі, не даючи йому розслабитися. Вкладаючи в себе, кожен із Вас стає більш досвідченим і цінним фахівцем, що в майбутньому сприятиме як професійному так і кар’єрному зростанню.

Юлія САВРАНСЬКА,
студентка 41-сп групи факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС