Меню
Остання редакція: 02 вересня 2021

День знань на факультеті лісового і садово-паркового господарства!

    Початок нового навчального року для студентів-першокурсників, їх батьків та викладачів – святкова, непересічна подія, адже саме в цей день колишні школярі розпочинають новий етап свого життя, стають дорослішими та відповідальнішими, отримуючи звання студента.

    Святковими урочистостями супроводжувалось  святкування Дня знань як в Уманському національному  університеті садівництва так і на факультеті лісового і садово-паркового господарства.

    Традиційно відбулись святкова хода, посвята першокурсників у студенти, зустріч їх з деканом факультету, що привітав першокурсників зі святом, ознайомив їх з особливостями навчального процесу в університеті та представив їм кураторів новосформрваних груп.

    Студенти та гості урочистого дійства знайомились з виставками факультету лісового і садово-паркового господарства та його кафедр, які представляли основні здобутки, наукові напрацювання, практичну, освітню та фізкультурно-спортивну складові навчального процесу на факультеті, що є результатами наполегливої праці студентів, викладачів та працівників.

      Колектив факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва щиро вітає всіх студентів та науково-педагогічних працівників з Днем знань! У добру путь, дорогі студенти! Хай дорога у країну знань буде для Вас плідною, творчою та повною приємних несподіванок. І пам’ятайте те, що знання – це скарб, а наполеглива праця – ключ до нього!

Валентина Мамчур,

заступник декана факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС