Меню
Остання редакція: 10 вересня 2018

Урочиста посвята у студенти!

      Зовсім недавно наші першокурсники закінчили школи, обирали майбутню спеціальність та готувались до нових змін у своєму житті. І ось вже студенти Уманського національного університету садівництва!

      Цьогоріч офіційна посвята першокурсників у студенти відбулася 7 вересня. Урочистості традиційно розпочалися із святкової ходи студентів на чолі з деканами факультетів та наставниками груп.

      Усіх присутніх з визначним святом привітала ректор університету Олена Непочатенко та вручила першокурсникам символічний Ключ до знань, який є символом відкриття майбутніх професій. До святкових привітань приєднались також представники місцевої влади.

      Народний самодіяльний ансамбль танцю «Нивка» виконав для першокурсників і гостей свята хореографічну композицію «Привітальна». Благословення на відмінне навчання та добрі справи студенти отримали від Настоятеля Свято-Троїцького храму отця Олександра. Усі факультети та кафедри представили до огляду університетській спільноті та гостям власні здобутки й напрацювання.

       Деканат та науково-педагогічний колектив факультету лісового і садово-паркового господарства щиро вітає першокурсників зі святом. Зичимо вам розмаїття позитивних вражень, нових звершень, натхнення та успіхів!