Меню
Остання редакція: 22 квітня 2018

Участь студентів факультету Ані Крайнової та Романа Блажка у змаганнях за програмою XVI Універсіади Черкаської області із дзюдо.

     19 квітня в Уманському національному університеті садівництва відбулися змагання за програмою XVI Універсіади Черкаської області із дзюдо. У змаганнях прийняли участь дзюдоїсти з 4 вищих навчальних закладів, а саме: Уманського національного університету садівництва,  Уманського державного педагогічного університету ім. П. Тичини, Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького та Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

     За підсумками змагань перше місце по загальній кількості балів отримала команда Уманського НУС. У складі команди успішно виступила студенти факультету лісового і садово-паркового господарства Аня Крайнова (21-сп група) та Роман Блажко (11 м-лг група). Аня Крайнова, яка впродовж двох років навчання в університеті не поступалась першим місцем і на цих змаганнях продемонструвала відмінну технічну впевненість, вийшла до фіналу та здобула золоту нагороду. Вагомий внесок у скарбничку збірної команди університету вніс Роман Блажко, який проявив волю до перемоги та продемонстрував надзвичайну витримку, майстерність, технічність та легкість в боротьбі. Але, на жаль, через невелику травму отриману під час підготовки до змагань здобув срібло.

    Вітаємо учасників та бажаємо подальших перемог!

Ірина Удовенко, заступник декана факультету з виховної роботи студентів