Меню
Остання редакція: 10 жовтня 2017

Участь команди факультету в "Козацьких забавах"

    Котрий рік поспіль  рада студентського самоврядування Уманського НУС, за сприяння керівництва університету, проводить конкурс «Козацькі забави». Захід проводится до Дня Українського козацтва (День захисника України), який відзначають 14 жовтня в день святої Покрови Пречистої Богородиці. Метою заходу є популяризація фізичної культури та спорту, виховання почуття дружби, колективізму та підтримки.

    Як відомо, здавна в Україні козаки влаштовували змагання, в яких визначалися найбільш хоробрі, сильні та кмітливі чоловіки. Саме такі чоловіки представили свої факультети і поборолись за звання найкращої команди.

    Продемонструвати власну силу, спритність та спортивний дух мала нагоду й команда факультету лісового і садово-паркового господарства «Хоробрі серця» членами якої стали: Андреєв Євгеній, Боровик Василь, Гибало Богдан, Остапишен Назар, Ткаченко Сергій, Ясінський Олександр.

    Студенти всіх факультетів Уманського НУС змагалися між собою в 6 конкурсах. Кожний етап перевіряв учасників на силу, швидкість, розум, винахідливість та витривалість.

    Фізичну силу команди мали змогу продемонструвати в конкурсах з підкидання гирі, перетягуванні канату та автомобіля.

    Як відомо справжній козак той - хто вправно одягається і їсть, тому конкурси з швидкого одягання українського вбрання і поїдання вареників показали наскільки спритні наші чоловіки.

    Не обійшлось і без романтичного конкурсу, який полягав у написанні листа коханій жінці.

 

    По завершенні конкурсу наша команда зайняла почесне 3 місце. Головним у змаганнях є не перемога, а те наскільки студенти продемонстрували свою чоловічу силу і ерудицію, гідно представивши факультет лісового і садово-паркового господарства. Пишаємось тим, що навчаємо справжніх чоловіків!

Нехай Ваші сила та мужність завжди базуються 
на любові та підтримці рідних і близьких.
І нехай Вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

Деканат факультету лісового і садово-паркового господарства