Меню
Остання редакція: 12 жовтня 2018

Раді вітати майбутніх абітурієнтів!

   11 жовтня в Уманському НУС стартував традиційний День відкритих дверей. Радо вітали майбутніх абітурієнтів на факультеті лісового і садово-паркового господарства. Адже саме в цей день вони можуть зазирнути вперед, побачити реальне студентське життя і уявити себе частиною великої університетської родини!

   На кафедрах факультету для майбутніх вступників були представлені інформаційні стенди, комп'ютерні презентації, наукові та навчальні доробки, що в повній мірі презентували їх діяльність та основні напрямки розвитку. Учасникам Дня відкритих дверей роздавалися й відповідні друковані матеріали.

   Юні гості мали змогу поспілкуватися з деканом, викладачами та студентами факультету та отримати відповіді на запитання щодо спеціальностей, особливостей навчання, практик і стажувань, дозвілля, можливостей працевлаштування за обраним фахом тощо.

   День відкритих дверей – це важливий крок для прийняття відповідального рішення для випускників шкіл щодо вибору майбутньої професії. А для  молодих людей, які прагнуть зробити світ красивішим, люблять ліс і дбають про земні багатства - наші двері завжди відчинені. Тож чекаємо вас наступного року на факультеті лісового і садово-паркового господарства!