Меню
Остання редакція: 13 вересня 2017

РАДІ ВІТАТИ ПЕРШОКУРСНИКІВ У СТІНАХ УМАНСЬКОГО НУС

    Одна з перших подій у житті кожного студента – урочиста посвята. Вона згуртовує, допомагає гідно зустріти першокурсників, привітати їх із початком цікавого студентського життя та влитись у факультетський колектив. 

    8 вересня в Уманському НУС відбулись святкові урочисті заходи присвячені до Дня університету під час яких гідно зустріли і поздоровили новоспечених студентів.

    Цьогоріч студентська родина факультету лісового і садово-паркового господарства поповнилась 120 студентами.

    Щиро привітав студентів-першокурсників та їх батьків декан факультету Валентин Поліщук. Він закликав студентство долучатися до суспільного життя, бути свідомими та активними у житті свого університету й міста, бо саме молодь, за його словами, будує нове майбутнє і нову країну.

    Напевно, головне для кожного студента — це зрозуміти, що на своє життя в університеті та за його межами він може вплинути особисто. «Усе залежить від нас!». Кожен першокурснику, візьми ці слова собі за девіз і тоді — жодних сумнівів — твоє прагнення до знань, бажання самореалізації знайдуть втілення в конкретних справах.

    Отож, дорогі першокурсники, ми бажаємо вам повною мірою скористатися можливостями нашого університету, не згаяти часу, стати професіоналами високого рівня, справжніми патріотами України, людьми з великої літери! Щасти вам на цьому шляху!

Деканат лісового і садово-паркового господарства