Меню
Остання редакція: 04 липня 2019

Майстер-клас з живопису

  Студенти факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва, не лише успішні в навчанні, але й соціально активні та творчі.

  Зокрема, сьогодні, незважаючи на напружений графік навчання та екзаменаційну сесію для молодших курсів факультету, за ініціативи Ради студентського самоврядування факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС, студенти-активісти допомагали заступнику декана факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва Валентині Мамчур, яка є не лише науковцем та викладачем, але й відомою художницею, проводити урок живопису для діток з особливими потребами, що відвідують гурток малювання в Уманському міському Центрі розвитку дитини. Студенти спільно з дітьми малювали ромашкове поле.

  В студії панувала добра, позитивна і весела атмосфера, адже спільна творчість не лише надихає, а й зближує та об’єднує людей, різних за віком та вподобаннями.

  Досить несподіваним для Валентини Мамчур було прохання з боку студентів, що були сьогодні на занятті на гуртку малювання Уманського міського Центру розвитку дитини, стосовно можливості подальшого відвідування її занять. Проте на таке прохання позитивно відреагували як сама художниця, так і її маленькі учні, вдячні студентам-активістам за їх підтримку і дружню допомогу.

Маргарита Мельник,

студентка 21-зм групи