Меню
Остання редакція: 20 квітня 2018

Конкурс "Студентський лідер року"

   19 квітня 2018 року за ініціативи Центру культури і виховання студентів було проведено загальноуніверситетський  конкурс лідерів студентського самоврядування Уманського НУС – «Лідер року». У заході прийняли участь представники факультетів університету, студенти яких ініціативні, творчі та талановиті.

      Згідно до рекомендацій конкурсного журі претенденти на перемогу представили особисті презентації "Лідера студентського самоврядування". Варто зазначити, що кожен із учасників показав якості сучасного лідера: вольовий, наполегливий, ініціативний, надійний, рішучий. Тож першим конкурсом за традицією – візитка «Я – лідер нового покоління» (самопрезентація). У виступі конкурсанти представляли себе як лідера самоврядування свого колективу та показували свої найкращі якості.

      У цьому році факультет лісового і садово-паркового господарства представляв староста 21-лг групи Куспляк Дмитро. Досить лаконічною та цікавою була презентація Дмитра. Його талант декламувати поезію вразив всіх присутніх, що яскраво демонструвала затамована тиша залу. Однак фурор справила відповідь Дмитра у конкурсі «Ерудит», що сподобалось не тільки глядачам, а й членам журі, які підтвердили своє рішення найвищими балами та присудженням третього місця у даному конкурсі.

      Всі учасники конкурсу організували оригінальні та незвичайні виступи у завданні «Я маю талант», в яких висловили своє прагнення до єдності та миру і своїм дійством лідери проявили патріотичне бачення нової, вільної, незалежної і суверенної України. Учасники презентували свої таланти та хобі: декламування поезії, вокал, образотворче мистецтво, танці.

      У конкурсі «Ерудит» учасники відповідали на цікаві питання членів журі, а також висловлювали власні ідеї, які допоможуть їм впродовж року вирішити найактуальніші проблемні питання життя та діяльності студентства.

      Усі конкурсанти – справжні лідери, завзяті та кмітливі, сповнені сил та енергії, мають багато мрій, задумів і планів на майбутнє .

 

Ірина Удовенко, заступник декана факультету з виховної роботи студентів